Web Toolbar by Wibiya
HeliumGard

HeliumGard е ултра газонепропусклив гелообразен продукт, съдържащ специален разтворим нано-технологичен кополимер. Под формата на гел се поставя вътре в латексовите балони преди инфлацията с хелий.HeliumGard, изсъхва в надутият балон, като така формира бариера, покритие, което задържа хелиевите атоми. Сухият филм на HeliumGard обхваща всички вътрешни повърхности, включително микроскопичните естествени пори на латекса ,от който са изработени балоните.HeliumGard предотвратява преминаването на хелиевите атоми през порите в стената на балона, като наред с това противодейства на свиването на латекса с това намалява натиска от естествения стремеж на латекса към свиване.По този начин HeliumGard удължава живота на балоните надути с хелий.


HeliumGard е незаменим, когато се отнася за дисплейни (мострени) балони надути с въздух.


HeliumGard удължава времето, през което балоните са в пълен обем с над 30 пъти.Балоните третирани с HeliumGard, издържат до 168 часа в „полет” , срещу едва 18-20 часа максимум за не третираните.


За повече информация отностно дистрибуторска дейност може да се свържете с нас на посочените от нас телефон или имайл в раздел контакти, както и да използвате формата за контакти.